I en enkel gaterestaurant i Kuala-Lumpur, der oppvasken ble tatt i plastikkbøtter på gulvet og maten ble servert på lyseblå plastikktallerkener fikk jeg en av de beste middagene jeg har fått noen gang. Jeg fikk chilikylling med cashewnøtter.
Denne oppskriften er det nærmeste jeg kommer på mitt eget kjøkken:
1 ss olje
400 gram kyllingfilet, i skiver
2 ts mais
2 fedd hvitløk, knust
2 ss soyasaus
1 ss østerssaus, eller 1 ts sukker
1- 3 små thaichili
75 gram cashewnøtter
50 gram sjampinjong, i skiver
2 ts finhakket ingefær
3 vårløk, skåret i skiver
2 ts sesamolje
Varm olje i ei gryte eller en wok. Ha i kylling. Stek i 1- 2 minutter på høy varme. Ha i soyasaus, østerssaus, chili, cashewnøtter, sopp, ingefær, samt 1/2 til 1 desiliter vann. La koke i 4- 5 minutter til sausen begynner å tykne litt. Ha i vårløk og sesamolje. Serveres med ris.
Jualan Online Dengan Kontak BBM
for 10 år siden
Hmm! Høres godt ut! Skal teste det ut en gang :-)
SvarSlettSå bra, gjør det, det er veldig godt og enkelt :) Takk for at du besøkte bloggen min forresten.
SvarSlett