torsdag 8. oktober 2009

Laks i folie



I går var det fisk til middag, nærmere bestemt laks i folie. Tilbehør var mandelpoteter, brokkoli, sandefjordssmør og agurksalat.. Nam!


Til laks i folie trenger du ca 150 g laks per persjon.
Salt og pepper.
Aluminiumsfolie.
Og ingredienser til å sette smak på fisken.

Denne gangen brukte jeg sitron, squash og gulrot i laksepakken. Andre ting som er godt for å sette smak på fisken er f.eks. sennep eller litt ingefær, hvitløk og lime eller andre ting man har i kjøleskapet. Laksepakken kan stekes i stekeovnen i på 180 grader i ca 15 min.

Tips: Fisken kan også legges i folien oppå potetene i potetkjelen, og dampes der mens potetene blir ferdige. Bare pass på at vannet ikke når over potetene, da blir fisken kokt og ikke dampet!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar